Прослава школске славе

И ове године, ученици и запослени у Хемијско-прехрамбеној технолошкој школи прославили су школску славу-Светог Саву.

Обележавање школске славе почело је проглашењем победника у прављењу славског колача. Уследио је квиз знања у коме су се две екипе ученика наше школе надметале у знању о Светом Сави.

Свечани део програма почео је Химном Светом Сави а уследило је сечење славског колача и колажни програм који су извели чланови драмске секције, школског бенда и фолклорни ансамбл.

У завршном делу програма, директорка школе уручила је награде најуспешнијим ученицима, запосленима који су ове године отишли у заслужену пензију као и добитницима јубиларних награда.

Титулу најбољег ученика подручја рада Пољопривреда, производња и прерада хране деле Стевановић Емилија и Балаж Милица, ученице одељења IV8, а у подручју рада Хемија, неметали и графичарство најбоље ученице су Хинић Марија (IV4) и Бунчић Софија (IV2).

За изузетна школска али и истраживачка достигнућа као и за учешће у бројним школским пројектима награђени су Лука Крстић и Лука Аћимовић, ученици одељења  IV4.

Наши гости били су представници социјалних партнера и локалне управе а посебно нам је задовољство да су нас посетили и пријатељи из школе „Васил Антевски Дрен“ из Скопља.