Секције

НАЗИВ СЕКЦИЈЕ РУКОВОДИЛАЦ
Драмска Марковић Катарина и Унковић Митровић Виолета
Фото-литерарна Манојловић Ивана
Новинарска Весна Митровић Иванов
Рецитаторска Јанковић Маја
Библиотечка секција Сиљановић Бранислава
Хорска секција Милијић Игор
Хемијска секција Спарић Љиљана
Еколошка секција Даница Друловић
Алумни клуб Бојана Станкић
Стони тенис Латиновић Зденка
Фудбал Вукелић Горан
Одбојка Латиновић Зденка
Кошарка Марковић Кристинка
Гимнастика Јоксимовић Зорица
Рукомет Јоксимовић Зорица
Атлетика Јоксимовић Зорица
Историјска секција Станковић Витомир
Сарић Јасмина
Шаховска секција Љиљак Славка
Ликовна секција Милош Цветковић
Рачунарско информатичка секција Милена Тасић
Фолклор Зорица Јоксимовић
Креативна технологија Недић Славенка  иДруловић Даница
English Workshop Станкић Бојана
Дебатни клуб Даница Друловић
Јапанизам