Посета партнерске школе ИЦ „Пирамида“ нашој школи

Дана 22.11.2019. у посети су нам били драги партнери из Марибора, наставничко особље из Образовног центра Пирамида, ради обиласка наших социјалних партнера, бољег упознавања организације рада наше школе и прављења нових планова за будуће заједничке подухвате.
Драге колеге из Словеније, са којима радимо већ други Еразмус+ пројекат (након Skills4Jobs, у току је пројекат „Ученици уче струку“, у оквиру кога су наши ученици обављали двонедељну праксу код наших партнера), у Београду су боравили неколико дана, када смо имали прилике да их проведемо кроз нашу школу и покажемо где наши пекари и месари вежбају у оквиру практичне наставе, да им покажемо како сарађујемо са социјалним партнерима (Delhaize Group, Crowne Plaza, Famis), да им покажемо наш град, да са њима обиђемо Етно сајам, те да се заједнички весело проведемо у најбољој атмосфери коју нуди Београд, град отвореног срца.
У срдачној сарадњи, кроз многе разговоре, направљени су нови планови, за нове заједничке пројекте којима ћемо даље градити пријатељство наших двеју школа.