Завршетак пројекта Радионица о професионалном развоју

 ( CAREER WORKSHOP)

Изузетно динамичан и веома занимљив пројекат, са пуно различитих активности, неколико вебинара о дигиталној трансформацији и будућности професија, тимског рада и размени идеја, знања и искустава, неколико е-књига које смо заједничким снагама дизајнирали- завршава се 10.маја поделом сертификата учесницима и евалуацијом пројекта.

Овај е –Twinning пројекат је окупио ученике и наставнике из школа различитог профила из 5 земаља ( Турске, Србије, Хрватске, Италије и Потугала) а ученици су имали прилике да се упознају са различитим занимањима, да чују о вештинама и знањима потребним за рад. Притом су вежбали многе „ меке“ вештине- комуникацију, тимски рад, јавни наступ, писање CV-ја, суочавање са стресом и кратким роковима, припрему за пословни интервју, говор тела, предузетнички дух, одговорност и организацију посла, постављање приоритета, како се одлучити за будући посао итд.

Ово је пројекат који је из наше школе ангажовао 10 ученика трећег и четвртог разреда обе смене, тако да и Тим за професионални развој у школи ове године има пуно материјала и разлога да се похвали изузетним радом.

Кратак промотивни видео о свим активностима пројекта може се видети на линку: