Вебинари и семинари издавачке куће „ДАТА СТАТУС“

Почетак другог полугодишта обележио је низ веома квалитетних и  занимљивих вебинара које нам је обезбедила издавачка кућа „ДАТА СТАТУС“:

23.јануара 2024. Превенција вршњачког насиља– др Љиљана Плазинић

24.јанура 2024. Стрес и сагоревање наставника и технике превладавања– др Наташа Симић

25. јануара 2024. за професоре енглеског језика : Grammar: the building blocks of English!

26.јануара 2024.  Интервенције у ситуацијама вршњачког насиља– Биљана Михајловић

1.фебруара 2024. Једнаке шансе за све – превазилажење изазова инклузивног образовања – Биљана Михајловић

Многи наши професори, педагог и психолог школе, присуствовали су овим корисним вебинарима, где се могло чути од стручњака како да се у реалним ситуацијама у школи и животу ухватимо у коштац са овим значајним и све чешћим појавама и изазовима.

________________________________________________________________________

Као шлаг на торту, наставници енглеског језика- Љиљана Галовић и Бојана Станкић – позвани су на семинар који се одржао у суботу,10. фебруара 2024.године у хотелу „Москва“ . Дата статус у сарадњи са ММpublications приредили су нам јединствен догађај са два реномирана предавача о темама релевантним за професоре енглеског језика – 

  • One size does not fit all: Traditional vs differentiated instruction – Nadia Theochari (BA, MSc)
  • Nurturing Social and Emotional Wellness in our students: Essential, now more than ever! – Gregg Sotiropoulos (BA, MBA)

У пријатној атмосфери, интерактивним предавањима и размени идеја , дружећи се са колегама из целе Србије и током пауза и ручка– провели смо квалитетно време и сазнали неке нове технике и приступе у раду са ученицима.