Kонференција „Kаријерно вођење и саветовање у Републици Србији“

Национални центар европске мреже за подршку каријерном вођењу и саветовању Euroguidance, у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолошког развоја Србије и Министарством омладине и спорта Србије, уз подршку амбасаде Републике Бугарске, организовао је шесту националну конференцију „Kаријерно вођење и саветовање у Републици Србији и Европи“ која је одржана у уторак, 9. октобра 2018. године у Београду.

Kонференција је дала прилику за размену информација и унапређење сарадње свих актера у систему каријерног вођења и саветовања (KВиС) у Републици Србији. Током предавања и панел дискусија били су приказани примери добрих пракси и иницијативе за унапређење и одржавање квалитета пракси у области KВиС како у Србији тако и у региону, затим активности за развој вештина управљања каријером код различитих циљних група, као и иницијативе за развој компетенција каријерних практичара и практичарки у Републици Србији.

Kонференцији су присуствовале и наставнице наше Школе Драгана Ранковић, Бојана Станкић, Миланка Перовић и Татјана Митровић.