IX САЈАМ КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА И САВЕТОВАЊА

У уторак, 5.12.2023. у хотелу Зира“ у Београду, одржан је IX САЈАМ КАРИЈЕРНОГ ВОЂЕЊА И САВЕТОВАЊА у организацији Београдске отворене школе, Националне асоцијације –канцеларије за младе и Министарства туризма и омладине.

На панел дискусији „Каријера у фокусу“ говорило се о каријерним опцијама у складу са потребама младих, о предузетништву младих и младима у НЕЕТ ситуацији, где су панелисти изнели виђење тренутне ситуације као и планове и визију за будуће опције младих.

На сајму, где су излагачи представили свој рад , посетиоци сајма су се могли упознати са радом Цепоре, асоцијације „Каритас“, као и неколико средњих школа из целе Србије. Занимљиве су биле идеје и активности, на пр. Седме београдске гимназије, који су на крају и освојичли награду.

Овај догађај, сајам и дискусија, као и пријатни сусрети са колегама, размена искустава и идеја, успостављање контаката са колегама из Бача, Врања, Књажевца и других места,  корисно је и за наш Тим за професионални развој, и проф. Бојану Станкић која је учествовала на сајму, као посетилац.