Европска ознака квалитета

eTwinning централни тим за подршку доделио је Европске ознаке квалитета за школску 2019/2020. годину. Наставници из предшколских установа, основних и средњих школа из Србије  добили су укупно 243 Европских ознака квалитета за један или више својих пројеката. После Националне ознаке квалитета, Европска ознака квалитета је још једна потврда изузетности једног eTwinning пројекта и означава да је пројекат препознат као квалитетан од других националних тимова за подршку у eTwinning заједници.

Нашој школи су додељене две Европске ознаке квалитета за eTwinning пројекте „Healthy Generations“ и „Our Earth – Our Responsibility“. Ова два пројекта реализовала је Гордана Пешић, наставница хемије. Европска ознака квалитета значи да је рад наставнице Гордане Пешић, рад наших ученика II7 и II8, смера прехрамбени техничар и школе признат на највишем европском нивоу.

На сајту Фондације Темпус,    https://tempus.ac.rs/primer-dobre-prakse-etwinning-projekat-healthy-generations/   можете прочитати текст о eTwinning пројекту „Healthy Generations“ као примеру добре праксе.

b614eac6c21663a6_eql_sr2636

sdr
b717d572c21663a6_eql_sr2635