ПЕКАР

Пекар
3 године

Циљ стручног образовања је оспособљавање ученика за производњу хлеба, пецива, колача и тестенина.

  • Припрема рад и спроводи хигијенске, заштитне и еколошке мере у пекарској производњи
  • Производи пшеничне, мешане, и специјалне врсте хлеба
  • Производи пецива од квасног, лиснатог и вученог теста
  • Производи колаче од квасног, прхког и меденог теста и чајног пецива
  • Производи тестенине
  • Планира и организује послове у сопственој пекари

СОЦИЈАЛНИ ПАРТНЕРИ КОД КОЈИХ СЕ РЕАЛИЗУЈЕ РЕДОВНА (НЕДЕЉНА) ПРАКТИЧНА НАСТАВА И ПРАКТИЧНА НАСТАВА У БЛОКУ

  • DELHAIZE SERBIAo.o.
  • MAXI објекти
  • ТЕМПО објекти
  • С MARKET а.d.
  • КУПИНИК д.о.о.
  • КЛАС АД
  • VULCANO SAT d.o.o. (ПЕКАРЕ ТАЗЕ)
  • МОЈА ПЕКАРА
  • БЕОГРАДСКИ ХЛЕБ д.о.о. (VEROPOULOS, SUPERVERO)
  • ПЕКАРА ПЕЦИВКО д.о.о.
  • ПЕКАРА КИМ д.о.о.
  • СЗПР КАЛЕВСКИ ДАНИЦА
  • СЗТР СТЕФАН
  • CАМY d.o.o. (ПЕКАРА ДУШАН)
  • ПЕКАРА И ПОСЛАСТИЧАРНИЦА ЛАВ д.о.о.
  • СЗТПР Л
  • ПЕКАРА ПАЊА
  • NBGP PROPERTIES D.O.O. (Пекара хотела Crowne Plaza)
  • ПЕКАРА ЖИЛЕ
  • ПЕКАРА ПОПАЈ
  • ПЕКАРА РАДА ПЕРЕЦА