РЕВИЈА ТАЛЕНАТА 2022. – „АПРИЛ У БЕОГРАДУ“

20.04.2022. – Фантастична атмосфера ширила се холом наше школе поводом овогодишње Ревије талената. Пуно узбуђења међу извођачима, у публици,код жирија…У улози организатора и техничке подршке- проф. Бојана Станкић и проф. Ивана Манојловић – и сви до једног били су узбуђени да виде и чују, доживе изузетне таленте ученика наше школе.
Најпре смо чули ауторску поезију Луке Филиповића и Петра Јовановића,ученика III-2. Уживали смо у музици Таре Јокић, на клавијатури, Петра Јовановића, на труби, Емили Удин која је и певала, пратећи се на гитари.
Видели смо и прелепе ликовне радове Марије Јовановић, III-1, Уне Илић и Анђеле Ухрин, ученица III-4. Леп избор песама које су певале Тара Чош, II-1, Марија Павловић и Јана Бећановић, I-4.

Али таленат Емили Удин је био без премца: говорила нам је и монолог из Шекспировог „Хамлета“ -„Бити ли не бити“, а на крају овог такмичења извела је и незаборавну имитацију Дамјана Давида ( Maneskin: „Zitti e bouni“)и тиме освојила и публику и жири – и прво место!

Друго место поделили су Лука и Петар,III-2 а на трећем месту и због свог певања и због солидарности коју је показала на самом такмичењу је Тара Чош,уч.II-1.
Сви учесници, као и публика,заслужили су све похвале.