Републичке награде

 • На Републичком такмичењу из математике подручја рада пољопривреда, производња и прерада хране одржаном 28. и 29. априла 2017. године у Рековцу,  Младеновић Милош, ученик III8, освојио је прво место. Ментор је професор Жаклина Јовановић
 • На 16. Републичком такмичењу  из области Производња и прерада хране одржаном у Краљеву 13. и 14. маја 2016.  наши ученици су постигли следеће резултате:

  Никола Шарић, одељење III-п1, месар,  освојио је 2. место, ментор наставник Сања Николин.

  Петар Дикић, одељење III-п2, пекар, освојио је 3. место, ментор наставник Јелена Танасковић

 • На 21. Републичком такмичењу    из области Хемија и неметали одржаном 13. и 14. маја 2016.  у Параћину ученици наше школе  Лука Крстић, одељење I-4 и Урош Јакимов, одељење I-2 освојили су треће место из опште и неорганске хемије  у екипном пласману. Ментор је наставник Татјана Митровић.
 • На  Републичком такмичењу из математике за ученике подручја рада пољопривреда, производња и прерада хране одржаном 22. и 23. априла 2016. у Бачкој Тополи ученик наше школе Милош Младеновић (II-8) освојио је прво  место. Ментор је професор Жаклина Јовановић.
 • Школске 2014/2015. године Републичко такмичење из хемијске технологије одржано је у Вршцу. Екипу наше школе чиниле су Шљивар Нина и Илић Тамара. Оне су освојиле треће место у екипном пласману, а Нина Шљивар освојила је треће место и као појединац. 

takmičenje u Vršcu

        Ментори екипе биле су Вучковић Милка, Радовановић Злата, Жужа Снежана и Недић Славенка.

 • На Републичком такмичењу из математике  у организацији Удружења средњих школа подручја рада Пољопривреда, производња и прерада хране  одржаном  у  Пожаревцу у априлу 2015. године, ученик наше  школе Парезановић Алекса (I-7)освојио је прво место. Ментор је Јовановић Жаклина, професор математике.

 • Ученици наше школе су на Републичком такмичењу из хемијске технологије одржаном у Крушевцу у мају 2010. године освојили екипно прво место. Чланови наше екипе су: Аћимовић Јована, Видоески Бојан и Ристић Лазар. Ментор је Даница Друловић. У појединачном пласману ученик Видоески Бојан је освојио прво место.

Нема изабраних галерија или галерија је избрисана.

 • За школску 2010/2011  годину, школски часопис Пипета и бирета освојио је друго место у Србији у категорији свих средњошколских часописа који су послати на такмичење Друштву за српски језик и књижевност.