Пекар
3 године
Циљ стручног образовања је оспособљавање ученика за производњу хлеба, пецива, колача и тестенина.
- Припрема рад и спроводи хигијенске, заштитне и еколошке мере у пекарској производњи
- Производи пшеничне, мешане, и специјалне врсте хлеба
- Производи пецива од квасног, лиснатог и вученог теста
- Производи колаче од квасног, прхког и меденог теста и чајног пецива
- Производи тестенине
- Планира и организује послове у сопственој пекари
СОЦИЈАЛНИ ПАРТНЕРИ КОД КОЈИХ СЕ РЕАЛИЗУЈЕ РЕДОВНА (НЕДЕЉНА) ПРАКТИЧНА НАСТАВА И ПРАКТИЧНА НАСТАВА У БЛОКУ
- DELHAIZE SERBIAo.o.
- MAXI објекти
- ТЕМПО објекти
- С MARKET а.d.
- КУПИНИК д.о.о.
- КЛАС АД
- VULCANO SAT d.o.o. (ПЕКАРЕ ТАЗЕ)
- МОЈА ПЕКАРА
- БЕОГРАДСКИ ХЛЕБ д.о.о. (VEROPOULOS, SUPERVERO)
- ПЕКАРА ПЕЦИВКО д.о.о.
- ПЕКАРА КИМ д.о.о.
- СЗПР КАЛЕВСКИ ДАНИЦА
- СЗТР СТЕФАН
- CАМY d.o.o. (ПЕКАРА ДУШАН)
- ПЕКАРА И ПОСЛАСТИЧАРНИЦА ЛАВ д.о.о.
- СЗТПР Л
- ПЕКАРА ПАЊА
- NBGP PROPERTIES D.O.O. (Пекара хотела Crowne Plaza)
- ПЕКАРА ЖИЛЕ
- ПЕКАРА ПОПАЈ
- ПЕКАРА РАДА ПЕРЕЦА