Online dissemination meeting for students

За ђаке и наставнике, учеснике eTwinning пројекта „Healthy Generations“ организован је  4. jула 2020.године мрежни сусрет преко платформе Microsoft Team,  под називом “ Etwinning project student’s meeting“.

 

Мрежни састанак је започет излагањем наставнице Aspasia из Грчке и наставнице Aisheh из Јордана, које су  аутори пројекта. Оне су у свом уводном излагању укратко описали активности реализоване током пројекта. У наставку састанка, ђаци су одговарали на питања о реализацији активности пројекта током учења на даљину. На нека питања су давали одговоре директним укључивањем у састанак а један део одговора су давали коришћењем web2.0 апликација – Linolit, Mentimer, Padlet. Директним укључивањем у састанак, наш ученик Лука Ј. из II8, је говорио о својој омиљеној web2.0 апликацији коју је користио током пројекта.
Наставници  су били веома срећни и поносни на своје ђаке, као и на позитивне повратне информације које су од њих добили. Хвала свима на овом сусрету и прелепом искуству, а посебно наставници Dohua из Туниса која је овај сусрет организовала.
Гордана Пешић, наставник хемије