Завршен је пројекат:  Stories and Values

Крај јуна означава и завршетак пројеката, те је и овогодишњи пројекат „Stories and Values“ заокружен евалуацијом пројкта, завршним састанком – дружењем и поделом сертификата 13.јуна 2024.године.

Током ове школске године, кроз континуирани рад, сарадњу са тимом и другим школама из Турске, Румуније и Португала, о темама које су важне за све нас, вредностима које морамо неговати у школи и друштву у целини, успели смо да створимо неколико завршних производа на које можемо бити поносни. Ученици су исказали изузетну креативност, бавећи се темама које су њима важне. 

Све пројектне активности обједињене су у видеу који можете видети на линку:

Финални производ – наша заједничка електронска књига која обједињује све видео записе, филмове о различитим темама, као и цео процес рада кроз четири фазе :

Дигитално приповедање и Design for change thinking – методологија коју смо користили у овом пројекту, показала се као врло ефикасна. Мотивисала је ђаке да раде и сарађују међусобно и да заједничким снагама остваре занимљиве резултате.

Проф. Бојана Станкић и проф. Гордана Пешић, које су сарађивале на овом пројекту и подстицале своје ученике на активности, могу бити врло задовољне оствареним.