„Не чини другоме оно што не желиш себи“ у КЦ Чукарица

Поводом 22.фебруара – Међународног дана борбе против вршњачког насиља, ученици наше школе позвани су да погледају програм и представу „Не чини другоме оно што не желиш себи“ у КЦ Чукарица.

После представе, ђаци су били препуни утисака. Ево шта су о томе рекли….

Представа је оставила снажан утисак на све нас који смо гледали представу. Било је веома тешких тема и примера у којима смо се сви нашли, па и ја. Представа је одиграна на шаљив начин и стално је држала нашу пажњу, за коју мислим да је јако добро осмишљена јер чак и они који нису били заинтересовани, постали су. Најјачи утисак на мене је оставио један пример из представе у којој је дете насмрт злостављано у школском дворишту, где су представљене исправне и погрешне реакције родитеља и наставника у таквој ситуацији . Могли смо да увидимо њихове грешке у поступањима и неадекватно реаговање на све што се десило том детету. То је утицало на нас да сутра, када одрастемо и добијемо своју децу, у неким ситуацијама можемо другачије (озбиљније) реаговати.

Марија Павловић II4

Представа је била веома интересантна и мени лично се издвојила као представа коју бих препоручила другима да погледају. Држи пажњу и веома је интересантна, а највише волим што говори о озбиљним темама које су, нажалост, свакодневне и у којим верујем да се свако може наћи.

Даница Радуловић II4