e-Twinning   пројекат: IMAGINE, THINK BIG! ( Замисли- постави циљеве високо. Створи свој сопствени пут!) 

Рад на пројекту захтева континуитет, тимски рад, пуно састанака и договора, и вежбање вештина комуникације и презентације.

У оквиру пројекта који за циљ поставља размишљање о могућој будућој професији, и развија различите вештине, између осталог и ИТ, креативност и оригиналност,  радили смо на страницама из дневника и писама себи из будућности, креативно представљали свој будући посао и како замишљамо себе кроз пар и више година…

Бавили смо се и интервјуима са предузетницима из наше околине, где смо разговарали и са нашом професорком Вишњом Жикић о њеном креативном изразу кроз сликање на стаклу, и како тај хоби може да прерасте у пословну идеју и да се и заради.

 Представили смо и наше успехе на такмичењу из предузетништва – на регионалном и националном нивоу – где је наша Емили Удин  била запажена.

У фебруару и марту, према плану,  радимо на узорима. На страницама пројекта видимо и рад других ђака, те анализирамо и дискутујемо.Правимо  презентације о томе шта је за нас успех, и о  нашим знаменитим личностима из света науке, културе, спорта.

Посебна страница пројекта резервисана је и за нобеловце, па су Дуња и Теодора , ученице II/9  веома лепо представиле Иву Андрића и његово стваралаштво, које може да буде инспирација за рад и креативност.