УСПЕХ НАШЕ УЧЕНИЦЕ ЕМИЛИ УДИН

Емили Удин, која је у јуну завршила други разред наше школе као редован ђак, уписала се на Факултет драмских уметности (ФДУ), студијски програм : глума. Од јесени ће наша Емили бити  студент глуме у класи проф. Драгана Петровића- Пелета. Припрема, аудиција, испити- и  велика радост када је изашла коначна листа примљених кандидата – сада су иза Емили.

Овај изузетан успех наше ученице за који смо чули током јула 2023.године све нас је обрадовао, али не и изненадио, јер смо њен таленат, упорност, самопоуздање приметили одмах. 

У првом разреду се посебно истакла на нашој Ревији талената, у априлу 2022. као и на Шекспировој чајанци. 

Као ученица другог разреда, певала је, свирала гитару, глумила много пута: имали смо прилике да уживамо у њеном таленту у разним програмима представљања школе, у пројектима, те током поетске вечери у јуну ове године.

Током јула, потврда за њену креативност стигла је и са такмичења Leonardo4children, за учешће са песмом “Peace & Love”. То је  песма коју је Емили на гитари одсвирала и отпевала, а тема и речи су резултат тимског рада у оквиру пројекта „ Вредности су универзалне“ (Values are Universal).Пројекат је био активан од септембра 2021. до јуна 2022. а координатор пројекта у нашој школи је била проф. Бојана Станкић, која је и послала видео снимак песме и кратку презентацију пројекта за ово такмичење, током маја 2023.године.

Ученици и наставници школе честитају Емили на изванредном успеху, са жељом да даље учи и напредује у послу којим ће се бавити у будућности.