Учешће наше школе на ОСМОЈ НАЦИОНАЛНОЈ КОНФЕРЕНЦИЈИ ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ

ОСМА НАЦИОНАЛНА КОНФЕРЕНЦИЈА ЗА КАРИЈЕРНО ВОЂЕЊЕ И САВЕТОВАЊЕ,у организацији Европске мреже за подршку КВиС-у, „ Euroguiance”, Фондације Темпус одржана је 22. и 23.октобра 2020.године.

На конференцији, која је имала и међународни карактер, могли су се чути примери добре праксе у овој области из Србије и Европе. Представљен је и нови Europass портфолио као алат за каријерно информисање појединаца као и нове праксе и активности за подршку појединцима у каријерном развоју.

Током конференције, проглашени су и најуспешнији примери добре праксе који су добили награде и признања у склопу овогодишњег Националног такмичења у области каријерног вођења и саветовања, а током виртуелне постер сесије, учесници конференције су се детаљније упознали са награђеним примерима.

Нашој школи и Тиму за професионални развој додељена је похвалница за усклађивање активности КВиС-а са редовним наставним планом и програмом, за пример праксе под називом „СТАР техника у припреми за пословни интервју“. То је радионица коју су са ученицима трећег и четвртог разреда одржале професорке Бојана Станкић и Весна Јевтић.

Сви примери добре праксе објављени су у публикацији „Eurogudance“Фондације Темпус.

Rezultati-petog-Nacionalnog_01-min