РЕВИЈА ТАЛЕНАТА 2023. године БУДИТЕ НЕЖНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА!

У среду, 8.марта 2023.године одржана је РЕВИЈА ТАЛЕНАТА.

Под слоганом: БУДИТЕ НЕЖНИ ПРЕМА СЕБИ И ДРУГИМА! честитали смо свим дамама 8.март – међународни Дан жена и охрабрили све учеснике да не буду престроги према себи, а ни према другима, и да се осмеле и прикажу своје таленте.

Ове године, на програму су били рецитатори, глумци, певачи, имитатори – неки од њих наши стари знанци, учесници програма за Дан школе или прославу школске славе.

Али, драго нам је да су се и најмлађи ученици, наши ђаци првог разреда такмичили, и показали своје различите таленте. Анастасија Љубомировић, уч. I/3, прелепо је певала једну етно песму, а њена другарица из одељења, Јана Селаковић, пружила јој је подршку, игром у шумадијској ношњи. Драгица Мољковић I/1 рецитацитовала је песму Мике Антића: „Плава звезда“. И члан Дадова, Андрија Лацмановић, уч IV/9, представио је своје глумачко умеће одломком из представе „Београдске трилогије“.

Све учеснике похваљујемо, а жири, (у саставу : Славка Љиљак, Снежана Павловић и Срећко Пантелић) ,  донео је  одлуку за прва 3 места.

Ево резултата:

1.место. Хелена Виторовић и Анђелаа Петковић, уч. III/4  -певале су песму  “ Јунаци са Кошара“

2. место : Емили Удин , уч.II/2 -извела је одломак из  „Женских разговора“, свирала гитару и певала италијанску песму и извела једну имитацију.

3.место : Петар Јовановић – говорио је своју песму „Чекам“

Сви учесници добијају пригодне награде, похвалнивце и  цветове-букете од папира – наших руку дело.

Све похвале и за Симону Исајловић и Анђелу Илић , уч. IV/9, и креативни тим Подстрек ,које су са проф. Златицом Алемпијевић, припремиле дивне букете цвећа од папира,као и за Анастасију Бенић, уч. III/4, члана Фото-литерарне секције, која је цео догађај пратила, снимала и сликала.

Фотографије су заиста прелепе, као и целекупна атмосфера  тога дана!

У организацији догађаја, као и ранијих година, ангажовале су се  проф. Бојана Станкић и проф. Ивана Манојловић.

Захваљујемо се многобројној публици и директорки школе, Наташи Парезановић, на подршци и похвалама.