РЕГИОНАЛНО ТАКМИЧЕЊЕ УЧЕНИЧКИХ КОМПАНИЈА 2024

У организацији „ Достигнућа младих“ и ове године је одржано такмичење ученичких компанија.

15.марта 2024.године у тржном  центру „Big Fashion” окупило се око 120 средњошколаца са територије Београда , у 23 компаније које су представиле своје производе и услуге. Пуно занимљивих идеја и решења, добра атмосфера, сусрети младих који дају једни другима подршку обележили су овај дан.

Наша компанија „ ЧВАРАК – Out of the Box  била је веома запажена. Наш штанд је био у лепим, нежним тоновима, а меке , хрскаве погачице са чварцима примамљиве свим посетиоцима сајма.  На штанду поред производа у занимљивим кутијицама, и златни пехар, флајери, књига утисака…

Чланови компаније, наше ученице -пекарке –Мартина Вељовић, Александра Илићи Маја Марковић,са предивним кецељицама, љубазне и насмејане, као и директорка компаније Анђела Богићевић и њена помоћница, Милица Еремић,   током целог данапредстављале су нашу школу, пекару, идеју о компанији, као и сам производ,  многим посетиоцима  тржног центра који би застали да се распитају о нашој школи и нашем производу, и да га пробају и запишу утиске о њему.  Међу коментарима има пуно похвала, које су стигле и од стручног жирија. Жири је интервјуисао чланове компаније, о детаљима из компанијског извештаја највише су говориле  Анђела и Мартина.

Иако овог пута нисмо добили неко од прва три места, на „ Маркетинг изазову“ на Инстаграму смо били  запажени. Са догађаја смо отишли  препуни лепих утисака, јер је свакако био интересантан и омогућио младима да се друже и повежу.  Успостављена су нека пријатељства и договори о даљој сарадњи.

Ментори компаније ове године су проф. Бојана Станкић и проф. Смиља Марковић.

Захваљујемо свим нашим ученицима који су нас посетили, као и проф. Тихани Гојковић, проф. Гордани Пешић и проф. Златици  Алемпијевић, на здушној подрршци.

Тимски рад, заједништво, подршка, добра енергија проширила се и кроз рад у овој компанији и током припреме за такмичење.